Bemutatkozás

ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGY ÉS OLVASOL!

 

A nevem Gulyás Mária, 1976-ban születtem. 3 gyermekes édesanya és feleség vagyok.

Szeretném nektek bemutatni azt az életmódot, amit mi is élünk 2020. augusztus óta a családommal, ugyanis akkor találkoztam először a Young Living illóolajaival.

Igyekszem az oldalon minél több tapasztalatot megosztani veletek és nagyon bízom benne, hogy hamarosan ti is részesei lesztek ennek az életérzésnek.

 

Az első találkozásom a levendulaolajjal történt, mikor is a barátnőmnek – aki egyben az edzőm is – elpanaszoltam, hogy éjszaka sosem tudok rendesen aludni, mindig felébredek, forgolódom az ágyban és ettől napról-napra stresszesebb leszek. Így esett, hogy elővette a kis üvegcsét amire az volt írva, hogy Young Living 100% Pure Essential Oil (100% Tiszta Terápiás minőségű esszenciális olaj). Letekertem a kupakját, beleszagoltam és azonnal elrepített egy levendulamezőre.

Na de ez fog nekem segíteni?! Oké adjunk neki egy próbát, de hát nincs is se diffúzorom hát még levendulaolajam. Rálegyintettem és annyiban hagytam. Mégis amikor eljártam Emeséhez edzeni csak birizgálta a fantáziámat az olajos téma hiszen mindig előkerült a polcról egy-egy újabb illat, míg nem egy napon a Purification volt a soron. Szerelem illat első szaglásra! A citrusos illat azonnal magával ragadott. Ez volt az a pont amikor azt mondtam, hogy rendeljük meg a kezdőkészletet. Rendelés után nagy izgalommal vártam, hogy megérkezzen a csomagom! Mikor eljött a nagy nap és kibontottam, benne az akkor „csak” 12 olajat tartalmazó dobozkát, hiszen akkor még nem tudtam, hogy mennyi mindenre is fogom tudni használni őket.

Úristen levendula, Purification! Jó, de mi lesz a többivel?! Mire fogom én ezeket használni?! Megkaptam közben a segédletet is hozzá és szépen lassan elkezdtem rájönni, kitapasztalni, hogy mit hogyan használjunk. Azóta mindenkinek van egy kis diffúzora a maga kis kedvenc olajával.

Kicsitől a nagyokig mindenki imádja!

Természetesen az alvásproblémám is megoldódott, azóta is levendula illatban úszik a hálószoba, sőt megtapasztalhattam egyéb nyugi olajokat is.

Így szivárogtak be cseppenként az olajok az életünkbe…csendben, észrevétlenül.

 

Hogy mire is használjuk még az olajokat? Tartsatok velem a Young Living nyújtotta illatos világban a Facebook csoportomban, de persze itt az oldalon is.

 

Illatos minden jót! Jó illatolást!

Mari

Mobil: +36 20 324 5185