Bemutatkozás

Hiszem, hogy mindenki élhet jobban!
Egészségesebben, kiegyensúlyozottabban, függetlenebbül, anyagi jólétben.
Éppen ezért mindig is kutattam a lehetőségek után elsősorban saját magam számára.
Szeretek olyan egyszerű eszközöket felfedezni, amivel tudom kezelni a stresszt, hozzásegít a vágyott egyensúlyhoz, vigyázhatok a magam és családom egészségére, tapasztalataim által másokat is támogathatok és új kapcsolatokat teremthetek.
1980-ban születtem. Pilisvörösvári vagyok és ott is élek hivatásos katona férjemmel és lányainkkal egy szuper kis patak partján.
2012-ben született Liza lányunk, egy igazi olajozott kis csaj, valamint 2019. októberében otthonunkban, nagyszerű bába és imádott férjem segítségével megszületett Bíbor Rózsa! 
Van egy Rézi nevű kutyánk, aki főleg a kullancsok ellen kapja az olajokat és még a baromfi udvarban is olajokkal tartjuk távol a bajokat. Saját kis konyhakertünk és sok vidám napunk mellet teljesen átlagos életet élünk!
Tanultam kertészmérnöknek, természetgyógyásznak, fitoterapeutának és azt hiszem élethosszig tanulok az olajoknak köszönhetően.
2014-ben édesanyám mutatta meg nekem a Young Living olajokat. Folyton illatozott :). Idővel már nem csak ő, hanem mi is, aztán elkezdtem mélyebben foglalkozni azzal, hogy hogyan tudom beépíteni az illóolajokat az életünkbe. Nagyon egyszerűen sikerült, hiszen napi szinten elkezdtük használni őket, sok pozitív megtapasztalást szereztünk (és ennek soha nincs vége) és végül szenvedéllyé vált. Ma már nincs olyan téma szerintem az otthonunkban, amit ne azonnal illóolajokkal akarnék támogatni, megoldani. Az olajok megismerése, azokkal való foglalkozásom eredményeként  hivatásommá vált az “olajozás”. A bennük rejlő lehetőségeket pedig a legnagyobb hittel osztom meg másokkal is, hogy másnak is lehessen legalább annyira jó, mint nekünk. S ha másnak is jó, nekem is jó!
A Young Living cég az illóolajok használatának úttörője; 26 éves múltra tekint vissza, komoly szakmai háttérrel világelső a terápiás illóolajok piacán.
A 100 % tisztaságú, terápiás illóolajokat nem csak aromaterápiára lehet használni, hiszen a Young Living gyógyászati tisztaságú olajai belélegezve, helyileg és bizonyos termékek akár belsőleg is alkalmazhatók. A megtapasztalásaim visznek előre és tudom, hogy természetesen támogatnak bennünket, bármi is legyen a célunk!
Hiszek a tündérekben :), a boldogságban, a természet erejében, hiszek a Young Living olajakban, hiszek azok tisztaságában és erejében!
Mindenre van megoldás, mindenre van egy jó olajam, melyek cseppenként változtatják meg a világod!
Illatos minden jót!
Bálint-Huber Zsuzsi

YL ID: 2987373

Szerintem érdemes elolvasni:

  • Giulia Enders: Bélügyek
  • Dr. Natasha Campbel McBride: Gaps-szindróma
  • Johanna Spyri: Heidi :)
  • Patrik Süskind: Parfüm

Akihez fordulok, ha valamit nem tudok:

Célom minél több emberhez és háztartásba eljuttatni az olajokat. Ezen a célon egy csapat dolgozik már. Akikkel együtt dolgozom:

  • Karácsony Réka, akivel a bükkszentkereszti  természetgyógyász életmód táborban találtunk egymásra! Szuperek a natúr kozmetikumai és természetesen YL olajjal is készülnek: NatuRéka
  • Molnár Fallmann Szabina, mert nem véletlen mentem be hozzá az üzletbe! Azóta ő+az olajok = Én Olaj
  • “Olajos Kati” barátnőm, szomszédasszonyom, aki a babák-mamák, várandósság és születésben kifejezetten olajozott :)
  • Wanderscheid Hajnalka, egészségtanár, egészségfejlesztő,spinning oktató,pilates oktató, Alapozó Terapeuta Szolnokon: Young Living Terápiás Illóolaj
  • Szabados Emese, Mesó https://www.facebook.com/msofitness  Mesót online, személyi – és csoportos edzésekkel, anyagcsere tipizálással, életmódváltási tanácsadással, fitness ruhák gyártásával gazdagítja az olajos közösséget

Olajos minden jót! Zsuzsi