Kapcsolat

GULYÁS MARI
Young Living ID: 24508492

+36 20 324 5185

hello@ylilloolajok.hu

 FACEBOOK CSOPORTOM

Instagram: @ms_o_il

Weboldal: gulyasmari.hu;

Rendelés/Regisztráció

Amennyiben szeretnéd Te is természetes módon támogatni a szervezetedet és minél előbb kipróbálni az olajakat, akkor az alábbi angol nyelvű linkre kattintva tudod elvégezni a regisztrációdat: REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben szeretnéd a segítségemet kérni – amit megköszönök – vedd fel velem a kapcsolatot.

ESSENTIAL REWARDS/HŰSÉGPROGRAM

BŐVEBBEN

2014-ben kezdtük használni az olajokat. A tőlünk tapasztaltabbak javaslatára a Prémium Starter Kit készlettel kezdtük.

Rövid idő alatt a rendelésünkhöz az Essential Rewards hűségprogram mellett döntöttünk. Minden hónapban egy általunk megjelölt és még szabad kiszállítási napon megrendeljük, amire szükségünk van és hónapról hónapra próbálunk ki új termékeket is. Az így rendelkezésre álló készletünk mondhatni mindig minden helyzetben megoldást nyújt. Mint minden hűségprogramnak, így ennek is élvezzük a pozitív hozadékát:

MI AZ ESSENTIAL REWARDS?

Az Essential Rewards (ER) a Young Living hűségprogramja, mely azt jelenti, hogy havonta automatikusan postázzák a kosárban található termékeket. A hűségprogram opcionálisan választható, a programon kívül is van lehetőség vásárolni. Érdemes viszont kihasználni a program kínálta előnyöket, legfőképpen azzal, hogy minden vásárlásunk után gyűjthetjük a pontokat, melyeket utána beválthatunk bizonyos termékekre.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ ESSENTIAL REWARDS?

Ha  az Essential Rewards hűprogramot választod:

Ahogyan feljebb említettem, minden Essential Revards rendelésed után pontokat KERESEL

Az 1-3. hónapban az Essential Rewards programban leadott rendelésed után: teljes ER megrendelésed 10%-át kapod vissza pontokban.

A 4-24. hónapban az Essential Rewards programban leadott rendelésed után: a teljes ER megrendelésed 20%-át kapod vissza pontokban.

A 25. hónaptól kezdve az ER-ben leadott  megrendelésed 25%-át kapod vissza pontokban.

Az ER-ben történő rendeléshez csökkentett szállítási költséget fizetsz.

Amennyiben valamely termékből csökkenő készlethiány van, előnyt élvezel a a megrendelésénél.

A Young Living cégtől a 3.,6., 9. és 12. hónap után, amennyiben folyamatos a megrendelésed ingyenes ajándékot kapsz. (3 hónap után: Mandarin+ (Tangerine+) 5ml, 6 hónap után: Jade Lemon 5ml, 9 hónap után: Ylang Ylang 5ml, 12 hónap után: ‘Loyalty’ olajkeverék).

Amennyiben a havi rendelésed pontértéke eléri a 120 pontot, úgy akár minden hónapban kapsz egy ingyen ajándék olajat.

Akik az ER programban vásárolnak, lehetőségük van speciálisan a “hűségprogramosoknak” összeállított csomagokat megvásárolni.

HAVI KÖVETELMÉNYEK, melyeknek eleget kell tenni?

Az Essential Rewards hűségprogram egy viszonylag kötetlen, személyre szabható, automatikus pontgyűjtéssel egybekötött rendszer.

Amennyiben felhasználóként választod az ER programot, úgy a minimális értékhatárnak kell eleget tenni, ami havonta 50pv/pont (körülbelül 50 EUR-nak felel meg).

Amit tudni érdemes:

  • Minden hónapban el fogom küldeni neked az aktuális rendelésedet megelőzően az ajánlatokat és fel fogom hívni a figyelmedet a kosarad módosítására – amennyiben erre tőlem igényt tartasz.
  • Az ER időpontját a kosár tartalmához hasonlóan havonta változtathatod.

AZ ESSENTIAL REWARDS PROGRAMHOZ ÉRDEMES CSATLAKOZNI, MERT:

A Young Living termékpalettája széles, így egy kézből tudsz több, méreganyagoktól mentes terméket beszerezni. Megbízhatóak és tiszták a táplálékkiegészítők, a higiéniás, bőrápolási termékek. Zöld otthont tudsz alakítani a tisztítószerekkel.

VAN-E AZ ER-BEN VALAMI TRÜKK?

A válaszom: NINCS, ha lenne, már én sem itt tartanék. Az ER hűségprogramból bármikor kiléphetsz anélkül, hogy bármilyen kötelezettségnek eleget tegyél és még magyarázatot sem kell adj rá!

Remélem hamarosan Te is élvezni fogod a Young Living kínálta lehetőséget és illatokat.

Bővebb információ: 06 20 324 5185